Cheeky Quotes

Digital clock - DWR

Tak berhati perut !

Sekarang ni kan, makin ramai manusia yg TAK berhati perut ! Geram gilaa.. mungkin ni lah dugaan hidup berjiran. Kalau buang sampah tu, tak reti ka nak letak dlm tong sampah ? Ka kat rumah tadak tong sampah kot ! Agak-2 la nak buang pon, tak ingat ka penat orang lain ?! Orang camni memang arr.
Ada jugak manusia yg tak berhati perut dari segi mulut ! mengumpat ja kerja.. nanti kat akhirat Allah tanya nak jawab apa ? tadak kerja lain ka yg bagus sikit, carilah hobi baru, gunting rambut ka, mancing ka, cari kayu dalam hutan ka, tak payahla nak bazir tenaga suara nak pi heboh cerita yg kureng ajar tuh ! 
Insaf-2 lah ~
Assalamualaikum !

About owner's bff :D

Hai ! Fatin ada dua orang bestfriend, sorang Nana (Siti Nurshazana) and sorang lagi Farhana Khairunnisa. Nak cerita ni, baca tau. Kami tiga orang ni kenal sejak sekolah rendah lagi. Kenal camtu-2 ja, bukannya kawan pun. Tapi, start sekolah menengah, kami erat bagaikan isi ngan kuku. Al-maklumlah, sama sekolah, sama kelas plak tu. Sampai sekarang kami masih duk contact each other lagi.
Tapi, mai form 4 ni, kami terpisah. Nana pi kv kat sp II. Farhana dah pindah sekolah. Tinggal Fatin ja kat sini. Bayangkan betapa sedihnyaa. Tapi nasib baik Fatin ngan Farhana rumah dekat ja. Cuma naik turun tangga ja. Rumah Nana pun almost dekat gak arr.Nanti Fatin cek balik kot-2 ada simpan gambar cantik-2 kami tiga orang, nanti Fatin post ek? Okay, daa~