Cheeky Quotes

Digital clock - DWR

About owner's bff :D

Hai ! Fatin ada dua orang bestfriend, sorang Nana (Siti Nurshazana) and sorang lagi Farhana Khairunnisa. Nak cerita ni, baca tau. Kami tiga orang ni kenal sejak sekolah rendah lagi. Kenal camtu-2 ja, bukannya kawan pun. Tapi, start sekolah menengah, kami erat bagaikan isi ngan kuku. Al-maklumlah, sama sekolah, sama kelas plak tu. Sampai sekarang kami masih duk contact each other lagi.
Tapi, mai form 4 ni, kami terpisah. Nana pi kv kat sp II. Farhana dah pindah sekolah. Tinggal Fatin ja kat sini. Bayangkan betapa sedihnyaa. Tapi nasib baik Fatin ngan Farhana rumah dekat ja. Cuma naik turun tangga ja. Rumah Nana pun almost dekat gak arr.Nanti Fatin cek balik kot-2 ada simpan gambar cantik-2 kami tiga orang, nanti Fatin post ek? Okay, daa~

2 comments:

  1. Kalau kita memang ikhlas berkawan, in sha ALLAH biar berjauhan tapi ukhuwah too tetap ada.
    Akak doakan persahabatan adik akan sentiasa diberkati.. :)

    http://chocolateholic4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah akak, thanks :) semoga hidup akak diberkati Allah :)

      Delete

Tinggal jejak di sini :)