Cheeky Quotes

Digital clock - DWR

Perlu ke?

Perlu ke cerita hal-hal buruk pasal kawan dekat orang lain ?
Rasanya tak perlu kot kan. Kalau buat camtu ibarat jatuhkan maruah, right ? Tapi, apa yang Fatin dapat tau, ada sorang ni, suka cerita buruk pasal kawan dia, yang baik2 takda pulak nak cerita. Fatin tau, tak la semua kan.. Dah tu, pi update pulak kat fb or blog. Memang cari nahas dia ni kalau kawan dia tu dapat tau. Kadang-kadang memang la ada rasa tak puas hati kat seseorang, tapi tak perlulah nak menjaja cerita. Luahkan segala apa yang terpendam dalam hati tu pada Allah. Dia maha mendengar. Mungkin dengan cara ni hati kita lebih tenang dan aman lagi tenteram dan berrrr... Ehh, over pulak! Kita just doa ja, mintak Allah lembutkan hati si dia tu eh. Dah-2 tak payah nak kutuk sangat si dia tu, buat tambah dosa je. Sekian.

No comments:

Post a Comment

Tinggal jejak di sini :)